COMUNICACIÓ IMPORTANT:

Actualització de la nostra política de privacitat

Des de la SOCIETAT D'AMICS DE LA SERRA ESPADÀ estem compromesos a oferir-te el millor servei a tots els nivells. En aquesta ocasió hem actualitzat la nostra política de privacitat.

Com probablement sàpigues, el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), d'aplicació en tota la Unió Europea, ens requereix a totes les empreses un major grau de supervisió en el tractament de les dades.

En aquest sentit, hem pres mesures per revisar i, si escau, adequar-se als nous requisits nostres controls interns per salvaguardar les teves dades i protegir la teva privadesa.

No ha calgut realitzar grans canvis en les mesures aplicables al tractament de les teves dades, perquè hem estat i seguim sent molt rigorosos en els processos en què es tracta la teva informació. Però, a més, volem que sigui senzill per a tu comprendre quin tipus d'informació recollim, per què ho fem, quins són els teus drets respecte a les teves dades i com exercitar-los. Per a això hem sintetitzat i millorat la manera en la qual descrivim aquestes qüestions, així com qui és el responsable del tractament, el temps durant el qual tractem les vostres dades o la legitimació per al tractament.

Per això et convidem a que llegeixis la nostra política de privacitat actualitzada, és important.

Obrir en altra finestra (POLITICA-DE-PRIVACITAT-corregit.pdf, 296KB)

 

Estimats socis/es:

Per la present quedeu convocats a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 25 de maig de 2018 a la seu de la SASE C/ Puríssima, 18 en Nules.

L’Assemblea es convoca en primera convocatòria a les 20 hores i a les 20:15 en segona amb el següent ordre del dia:

  • Aprovació Memòria i Comptes anuals 2017

  • Precs i preguntes

  • Elecció dos socis per signar l'acta.

 

Necessitem voluntaries i voluntaris per al projecte de Voluntariat Ambiental en prevenció d'incendis que la SASE durà endavant del 16 de setembre fins el 6 d'octubre. telèfon per inscriure's: 659084337 o be als mails: tecnicsase@serra-espada.org, secrsase@serra-espada.org. Més informacio al PDF.

 

Obrir en altra finestra (triptic_2017.pdf, 339KB)